Busa ska flytta

Nu har även Busa fått ett eget hem. Till midsommar ska hon flytta till Skåne till Gunilla och Sven Altenmark, Tangos uppfödare, som tar henne på foder. Det känns lite extra roligt att få lämna en Turbulens till Wirwelwinds. Hoppas nu att Busa fortsätter att vara precis så lugn och trygg som hon har verkat hittills, och att det inte blir för mycket yrväder av henne....

Salsa har börjat löpa så någon tävling blir det inte till helgen. På ett sätt känns det lite skönt, för det har som sagt blivit lite skralt med träningen. Men man vet ju aldrig om vi kommer att bli bortlottade nästa gång, eller om det blir lika hett som förra helgen. Nu är det bara några plusgrader vilket är betydligt bättre ur tävlingssynpunkt. Men hällregnet som hänger ihop med den låga temperaturen känns inte alls lika tilltalande.

Sedan har vi varit och tittat på när Miranda gick upp på MH. Det gick alldeles utmärkt, det var inget som var speciellt läskigt för den damen! Hon tyckte bara att spökena var ganska tråkiga, och ville bjuda upp dem till lek med en pinne i munnen. Skotten var absolut inga problem (och inte för Busa eller Toka heller, när de lekte en liten bit ifrån då nästa hund gick banan).

Kommentarer
Postat av: Annica

Va bra att Busa får komma hemifrån & till vilket kaonhem dessutom. Det måste kännas bra för dig.
Hare gott
Kram från Annica & de fyra belgarna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback