Mycket nytt

Det har hänt massor sedan jag skrev sist, och jag har också lite saker att berätta om som hände tidigare. Bl.a. har Hilda varit på date:





Vem är den stilige herren på bilden tillsammans med en urfälld Hilda? Svaret kommer snart under "Planerad valpkull"!
 
Sedan har Katarina och jag hunnit med ännu en fjälltur, den här gången i sommarvärme. Det var äventyrligt, svettigt och underbart vackert. Niak fastnade med ena tassen mellan två brädor över en myr, och ett tag trodde vi nästan att han skulle bli kvar där. Men till sist fick vi loss honom, och helt oskadd tack och lov!

En av dagarna var det så varmt, att vi nästan gav upp när vi hade ca 100 meter kvar till nästa stuga! Vi fick lov att stanna och ta oss lite extra dricka och smältande chokladkaka för att orka över det sista lilla krönet. Vi människor, vill säga. Hundarna tittade förvånat på oss - varför stannar vi här? Men sedan kom vi och kunde svalka oss i en liten sjö med is och smältvatten... brrr!



Det var mycket vatten i bäckar och åar!

Sedan har Mixa och Miranda - ur Salsas kull på Ullhedens kennel - varit på mentaltest. Miranda fick godkänt, medan Mixa fick ihop lite för låga poäng på lek och kamp. Men social och skottfast är hon, och det kommer man långt med.

Det har tävlats: Miranda har fått uppflytt ur appellen, och Pia med Turbulens Tornado har fått ett förstapris i lydnadsklass 2. GRATTIS!

Slutligen har det varit kennelträff med lydnadsträning för Camilla Berg och MH för Bus-kullen. TACK alla medverkande! Och många tack även till Brunflo BK för att vi fick vara där och träna, samt Östersunds BK för ett väl genomfört MH!



Jo då, testledaren har handen kvar...

Mer utförlig rapport och fler bilder kommer senare, och resultaten kommer förstås också in på hemsidan.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Vad härligt med en liten update! :-)



Msyiga bilder allihopa dessutom - och förstååå vad nyfiken jag blir på Hildas kavaljer! :-)))



Ha det så gottis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback