En dag kvar?

Valpningsdagen (natten?) är mycket nära nu. Hilda har blivit alltmer otymplig, och igår när hon skulle slicka rumpan ramlade hon omkull! Underlaget var lite halt så tassarna fick inget bra fäste. Aptiten är inte den bästa, men färskfoder går inte att motstå helt, så den här gången är Hilda i hyfsat hull inför födseln.

Igår kväll gjorde hon mig riktigt förväntansfull. Hilda hässjade, hade svårt att komma till ro, var till valplådan en sväng och krafsade runt lite. Är det på gång...? Sedan slog det mig att Hilda nog var kissnödig! En snabbis ut i trädgården, sedan gick hon och lade sig på sin vanliga plats och sov gott hela natten.

Jag sov inte lika gott.

Kommentarer
Postat av: Eleanor

Hoppas väntan snart är över. Dom ska alltid hålla oss på sträckbänken. Vi håller tassar å tummar.

Postat av: Nettan

Åhhh....håller koll på er=) Så spännande.

Längtar som tusan till att Blissa kommer hit till oss och vi också ska få vara med om miraklet när det kommer nya små hundliv=)

2009-09-19 @ 18:39:59
URL: http://www.lillaekliden.com
Postat av: Åse

Jag tänker på dig ska du veta! Hoppas de små kommer snart!

2009-09-19 @ 23:05:30
URL: http://didriksson.wordpress.com
Postat av: Kattis

Ha ha, en puckad Schapendoesuppfödare skrev i sin blogg att hon satt och masserade magen för att få igång förlossningen tidigare. Något du vill anamma? *skrattar* Samme uppfödare rådde sina valpköpare att knyta fast valpen i kopplet i något, så lågt ner och så kort koppel att de inte kunde röra huvudet för då ger de till slut upp och lugnar sig. Ha ha ha! ;-)



Gulliga Hilda som trillade omkull då hon skulle hålla sig ren och fräsch. :-)

2009-09-20 @ 01:30:32
URL: http://www.ghedoes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback