Olycka

Aj, aj! Ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig! Jag tog en cykeltur med alla vovvarna - har gjort det ett par gånger i veckan sedan april-maj - och det slutade med brutet vadben och skadat knä. INTE vad jag hade räknat med i sommar!
 
Det är mycket som ställs på ända när något sådant händer. Sommarjobb, hundträning, alla förberedelser för egna kliniken - allt blir på andra premisser eller inte alls. Tur att man kan göra en hel del per telefon och dator.
 
Lite roligare nyheter är att Felix (Turbulens Flamenco) har gjort MH med +1 på skotten, så nu är hela kullen MH:ad. Känns bra. Felix gjorde en finfint MH, och tack vare en strategiskt lagd bana kunde jag se flera av momenten sittandes på altanen till klubbhuset i Ånge.
 
Innan olyckan hann jag och Knas prova en tredje tävling i lydnadsklass 1. Ett tredje förstapris och LP1 var planen, men så lätt skulle det inte gå. Ett förargligt missförstånd på hoppet med betyg 0, så var det tillfället borta. Men så snart jag kommer i form så tar vi det.. hmm. 
 
Sedan har Zpeiha (Turbulens Ouzo) blivit korad, jättekul! Båda flickorna i drink-kullen är nu korade. Flera i dans-kullen är anmälda till mentaltest för korning och det ska bli spännande att se hur många som kommer med. Jag har anmält Knas, men just nu känns det lite osäkert om vi kan gå upp. Vi får väl se.
 
Efter en kall och regnig inledning av juli så har det slagit om och blivit högsommarvärme. Man törs ju inte klaga, men egentligen tycker jag att det bästa sommarvädret är ca 15-20 grader varmt. Men 27 grader och sol är ändå mycket bättre än 10-12 grader med blåst och regn. Gräset slutade nästan att växa i trädgården.
 
För närvarande har jag Toka och Hilda hemma, medan Knas är hos min systerdotter i Uppsala. Det är tomt utan gull-pojken, men vad gör man? Med hjälp av snälla kompisar och bekanta får tjejerna komma ut på lite längre promenader nästan varje dag, men det hade varit svårt att pracka på andra alla tre hundarna. Och själv kan jag bara gå sakta sakta med hjälp av kryckor. Och inte särskilt långt. Men jag kan i alla fall hoppas på bättring!