Flytta hemifrån

Tiden går med raketfart ibland, och idag har de två flickorna flyttat hemifrån. Ouzo har flyttat till moster och gammelmoster hos Inga-Lill i Nyköping och kommer att kallas för Zpeiha (var det så det skulle stavas, Inga-Lill?). Få se om lilla Zpeiha blir SM-hunden Inga-Lill letar efter...? Nåja, Zpeiha kommer att få ett bra hem med en matte som älskar sina hundar och ger dem en meningsfull tillvaro. SM-starten ligger ju en bit bort...

Absinthe, som kommer att heta Troja, har flyttat till Jenny i Ludvika. Jenny har länge längtat efter egen hund, och har under tiden skaffat sig goda kunskaper och erfarenheter om hundhavande och hundträning, så jag tror Troja och Jenny blir ett bra lag tillsammans. Det ska bli spännande att följa deras karriär.

Kvar är de två gossarna, Raki och Sambuca. Hade jag inte haft Toka som uppfyller mina förväntningar på en bra tävlingshund så hade Raki varit en självklar kandidat för mig. Han påminner mig mycket om Toka med sin energi och utstrålning. Någon kommer att få en hund med stora förutsättningar att bli en riktigt bra tävlingshund!

Sambuca är helt enkelt en goding! En stor nallebjörn, snäll och rar. Lite kan nog skenet bedra - det kan finnas bra mycket mer energi än vad som syns idag. Men han är den som har vuxit mest, och växande tar på krafterna. En mysig kompis och en - kanske - mer "lagom" tävlingshund. Mer som mamma Hilda än vad Raki är. Någon kan få en väldigt mysig kompis.

Igår badades alla valparna, och de har fått hålla sig rena tills nu. Men pojkarna är i trädgården och lever rövare  igen, så nu blir väl allting smutsigt. Men de var väldigt fina så länge det varade!

En bild på de fyras gäng, innan de skingrades.


Kommentarer
Postat av: Jenny och Troja

Hej. Det går jättebra med Troja, hon är hur mysig som helst =D Hon klev in genom dörren och tyckte att här kunde hon bo, hon somna fort när vi kom hem, och sen var det full fart igen.

2009-11-22 @ 14:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback