Roligt

Nu har det varit sommarväder i nästan en hel vecka. Gräset växer i raketfart och jag har redan hunnit klippa gräsmattan två gånger. Ogräset växer lika fort i rabatterna, men det har jag inte hunnit med att rensa. Nu ska det bli kallare igen, så jag hinner väl. :-)

Andra trevliga saker som har hänt är att både Rumba och Bolero har blivit röntgade med HD A och ED 0, så nu känns det inte lika dystert på den fronten. Bara Kvicken kvar då, håller tummarna för att han också är fri.

Jenny och Troja (Absinthe) har tävlat i lägrespår och fått uppflytt med fina 506 poäng! Grattis! Knas och jag har tävlat appellspår med inte riktigt lika bra resultat - 220,75 poäng och godkänt. Han var inte riktigt klar för tävling, det visste jag, men ibland har man ju tur också. :-) Nåja, det var inte långt ifrån - bara 3,25 ynkliga poäng. En pinne till i spåret (han hade den i näsan men jag förstod det inte förrän det var försent), eller en femma på hoppet så..

Toka blev raskt ohalt och har fått springa lite nu i helgen. Det ser ut att gå bra, så vi ska så sakteliga öka på motionen med sikte att komma tillbaka i tävlingsform. Knas ska få vila från tävlingar ett tag. Vi kommer igen i slutet på sommaren.

Ska försöka ta lite fina sommarbilder snart. Försökte i helgen, men dels blundade hundarna på alla bilderna (solen är stark) och dels så har jag lyckats få någon blåton med i inställningarna, så allting ser lätt blåfärgat ut. Tror jag vet vad jag har pillat på för knapp, så nästa gång ska det väl bli bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback